top of page
Zoeken
sabinecornelis

Steun de 'Lions Charity Run for Peace and Freedom all over EU' op 12/10

Bijgewerkt op: 7 okt.


De Lions Charity Run for Peace and Freedom all over Europe' is een initiatief van Poolse en Duitse Lions. Al sinds 2013 loopt dit team over verschillende continenten onder het motto 'We run - We serve' om geld in te zamelen voor mensen in nood.

 

Het team loopt van Warschau via Duitsland en Nederland naar Brussel, onder het thema vrede en vrijheid voor heel Europa. 

 

Het ingezamelde geld wordt gebruikt om prothesen te bekostigen voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne


Kom op zaterdag 12 oktober naar Genk of Brussel

Het loopteam maakt een eerste stop in Genk. Heb je zin om nog een toertje van 5 km mee te lopen? Of wil je de lopers een warme ontvangst geven? Kom dan zeker naar het stadhuis van Genk op het Stadsplein.


Programma:

  • 9u15 Afspraak voor de lopers

  • 9u30 Start loop

  • 10u00 Aankomst op het Stadsplein met een korte toespraak van de burgemeester van Genk, Wim Dries


Iedereen is welkom om mee te lopen of te supporteren!


Elke loper krijgt een t-shirt. Daarom is het belangrijk dat je inschrijft.



Na deze tussenstop gaat het team richting Brussel. Ook daar kunnen lopers de laatste 5 km meelopen. Het is de bedoeling om met een grote groep aan te komen. Hoe groter de groep, hoe meer zichtbaarheid we als Lions krijgen. De lopers verzamelen om 15 uur op het Leopold II square in Sint-Pieters-Woluwe.


De aankomst is voorzien om 16 uur op het Paleizenplein (tegenover het koninklijk paleis). Voor meer info kun je terecht bij Matthias Munny (LC Brüssel Charlemagne):


Wil je deze Charity Run financieel steunen?

De opbrengst wordt intergraal gebruikt voor de aankoop van protheses voor oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Je kunt dit initiatief individueel of als club steunen. Stort je bijdrage op het rekeningnummer van Lions district 112B BE37 9502 4204 3728 met als mededeling 'Lions Charity Run'.


Hartelijk dank!





23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page